Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Hamrén hoppas på bättre domare: "Måste ha flyt med det"

Foto: Scanpix

MARSEILLE. Sverige skyllde på domaren mot Montenegro.
Nu hoppas man vara det laget som får fördel med den biten.
- Det gäller att ha flyt med det, säger Erik Hamrén.

Efter 1-1-matchen mot Montenegro gick Sverige hårt åt domaren efter att de fått straff och för att Albin Ekdals mål blev bortdömt. För att få ett bra resultat mot Frankrike hoppas Erik Hamrén att hans lag ska få fördel med domslut.
- Frankrike har ett antal fler individuellt skickligare spelare än vad vi har. De spelar i bra klubbar. Om vi ska nå ett bra resultat så krävs det 100 procentig defensiv, hindra dem att få stora chanser, när de får chans ska vi störa dem. Det handlar om mod och kvalitet när vi vinner boll så att vi också kan skapa chanser och det handlar om att vi är effektiva. Och sedan måste vi ha lite flyt med domarens beslut till exempel, säger han.

Hur ser du på Frankrike?
- De spelar en bra fotboll och gjorde ett bra VM. De har ändrat lite och spelade med en diamant på mitten senast. De kommer gärna in med kanterna och överbelastar. Ytterbackarna sköter kanterna. 2-2-4-2 skulle jag kalla det. De får inte komma in mellan oss. Ett bollskickligt lag och då får man lägga ner mycket energi för att klara av det, säger Hamrén.

Hur är skadeläget i truppen?
- Pontus Wernbloom är inte aktuell för spel. Han har haft problem med en ljumske. Mikael Antonsson har problem med en fot och det är osäkert. Han spelar nog inte men vi får se i morgon.

Publicerad 2014-11-17 kl 19:46
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons