Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Hamrén om Svenssons skada: ”Det är jättetrist”

Erik Hamréns favorit Anders Svensson skadad. Ett stort avbräck för det svenska landslaget.
- Det får man förstås leva med. Men trist är det, säger Hamrén till fotbollskanalen.se

Förbundskapten Erik Hamrén var under förmiddagen på plats på Elfsborgs träning och fick då beskedet: Anders Svensson tvingas till operation och blir borta i minst sex veckor. Svensson är den spelare Erik Hamrén använt flitigast sedan han blev förbundskapten, och hade förstås varit högaktuell till att starta matchen mot Moldavien den 29:e mars. Men nu missar han alltså den matchen.

- Precis som jag känner med alla skador så är det förstås jättetrist, säger Erik Hamrén.

- Som tränare eller förbundskapten vill man ju helst inte ha några skador alls, men tyvärr är verkligheten en annan och det får man förstås leva med. Men trist är det.

Sebastian Eriksson och Rasmus Elm var två spelare som både två testades i mitten under turneringen på Cypern, men som inte fanns med senast Sverige spelade EM-kvalmatch på Holland. Någon av de två kan vara aktuella för en plats i truppen nu, men Hamrén ville inte säga mer än att han förstås har börjat tänka på vem som ska ersätta Svensson.

- Självklart funderar jag i de banorna. Men vilka eller vilken spelare jag funderar på det håller jag för mig själv tills jag presenterar truppen.

Och truppen till EM-kvalmatchen mot Moldavien presenteras den 15:e mars.

Publicerad 2011-03-03 kl 15:47
Annons
Annons
Annons