Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Hamrén om veterandominans: "Gläds mer än blir orolig"

KIEV. Veteranerna dominerar.
Vilket Erik Hamrén gillar:
- Åldern har ingen betydelse, säger förbundskaptenen.

Sverige avslutade EM med att slå Frankrike med 2-0 och det var idel veteraner som dominerade. Från Isaksson och Mellberg där bak via Svensson och Källström och Zlatan och Chippen.
- Åldern har ingen betydelse. Självklart blir det fysiskt sett en begränsning, men jag tittar inte på ålder utan mer på attityd och inställning, säger förbundskapten Erik Hamrén och fortsätter.

- Jag gläds mer med dem än att jag orolig. Extra fantastiskt med en sådan som Anders (Svensson) som spelar i allsvenskan. Ännu mer imponerade med honom för det är svårt med internationell fotboll där det går snabbare.

Efter förlusterna i de två första matcherna har EM-truppen visat en otrolig inställning inför den sista matchen, enligt Erik Hamrén och talar om att de ätit rätt, druckit rätt och tränat rätt.
- Om du uppträder som en vinnare kommer du att bli en vinnare, även om det ibland kan ta tid. För mig är spelarna och gruppen vinnare även om de förlorade. Det är svåraste att vara vinnare och ändå förlora och det är bra för framtiden.

- Zlatan har varit fantastisk för gruppen, för mig har vi uppträtt som en riktig vinnare.

Publicerad 2012-06-20 kl 01:32
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons