POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE

Hamrén osäker på Finland: ”Vet inte hur de spelar”

Finland har bytt förbundskapten.
Mixu Paatelainen har tagit över – och Sveriges osäkerhet ökar:
- Det är svårare att veta hur det ska se ut, säger Erik Hamrén.

Sverige möter Finland i EM-kval på Råsunda 7 juni och i matchen väntar osäkert motstånd. Efter att Stuart Baxter fick sparken dröjde det till i april innan Mixu Paatelainen tog över och nya förbundskaptenen kommer bara att göra en match inför Sveriges EM-kval.
Det är mot San Marino.

- Jag tycker att vi hade bra koll tidigare, men nu blir det första matchen och även om vi kan de finska spelarna individuellt så blir det svårare att veta hur det ser ut spelmässigt, säger Erik Hamrén.

Elfsborgs andretränare Petter Wettergren är den som spionerar åt landslaget och han har haft fullt upp för att ha koll. Först klev Olli Huttunen in som vikarie till Stuart Baxter, sedan ersattes han av Marko Kanerva, och för någon månad sedan anställdes som sagt gamle storspelaren Mika-Matti Paatelainen.

- Spelar de som förut är jag trygg med deras idéer. Men det är omöjligt att sia om hur den nye förbundskaptenen tänker. Ändrar han mycket så… jag kan ju inte trolla, sa Wettergren till fotbollskanalen.se häromveckan.

Erik Hamrén är ändå inte orolig:

- Vi har en match att studera och vi får se vad vi får ut av det. Visst är det osäkrare än om samme förbundskapten hade fortsatt.

Publicerad 2011-05-24 kl 17:32
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå