Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Hamrén riskerar gå miste om Gerzic

Är den svenska landslagsledningen på väg att gå miste om höstens kanske bäste allsvenske mittfältare? Nordin Gerzic uppvaktas nu alltmer av den bosniska landslagsledningen - samtidigt som det fortfarande är tyst från svenskt håll.

- Bosniska landslagsrepresentanter är imponerade av Nordin och vill ha honom, säger Nordin Gerzics rådgivare Miro Jajanjac till FotbollDirekt.se.
- De har följt honom i flera matcher under hösten och Nordin och aldrig blivit besvikna. Det är smickrande för Nordin att deras intressen är så stort med tanke på att Bosnien har flera spelare av världsklass på sitt mittfält.

Vilken höst han har haft.
För många har Nordin Gerzic varit höstens bäste allsvenske mittfältare och den spelare som kanske betytt mest för Örebros medaljplats.
Och uppmärksamheten är därefter - nu är han både utlands- och landslagsaktuell.
Men från svenskt landslagshåll är det ännu tyst, samtidigt som den bosniska landslagsledningens intresse blir allt större för den snart 27-årige så begåvade Örebro-spelaren.
- De är väldigt nöjda och vill ha honom i en tillbakadragen balanserande mittfältsroll. De har gillat att se att han utvecklats till en tvåvägsspelare som han har gjort.
- Nordin är ju klart intresserad. Men samtidigt så hoppas han ju på Sverige och då skulle han få svårt att välja.


Publicerad 2010-10-06 kl 10:53
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons