POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE

Hamrén sätter backlinjen och med Ekdal från start

HELSINGBORG. Mikael Lustig är i värmen och Albin Ekdal tar en central roll.
Hur mycket testar Hamrén mot Kina?

Sverige tränar på Olympia inför VM-kvalgenrepet mot Kina och träningen följs av några tusen skolelever som fått ledigt och delar av HIF:s allsvenska trupp.
På planen drillar Hamrén en tänkbar startelva:

Andreas Isaksson

Mikael Lustig, Andreas Granqvist, Jonas Olsson, Behrang Safari

Albin Ekdal, Samuel Holmén

Sebastian Larsson, Zlatan Ibrahimovic, Ola Toivonen

Johan Elmander

Eftersom Zlatan har skadeproblem så testade Hamrén även ett alternativ med Rasmus Elm till vänster och Toivonen som släpande anfallare bakom Elmaner. Vilket är en trolig uppställning om Zlatan inte startar. 

Oklart kring vänsterkanten då Emir Bajrami är sjuk och inte är med på träningen och att man därför är färre. Martin Olsson, som har ljumskproblem, är med och spelar på vänsterkanten i B-laget och ska inte spela mot Kina.

Klart är att Hamrén låter backlinjen få mer tid att hitta rätt och där Lustig är tillbaka i spel efter tre ligamatcher i rad i Celtic. Dessutom får Safari spela till vänster.

Det defensiva mittfältet har Albin Ekdal och Samuel Holmén hand om, men det finns gott om alternativ: Pontus Wernbloom och Rasmus Elm spelar i B-laget ihop och där finns även Anders Svensson som back.

På det offensiva mittfältet är Sebastian Larsson given till höger och om Zlatan kan spela tar han rollen som tia, annars är det Ola Toivonen. Till vänster är det öppet, där kan Toivonen och Elm spela om inte Bajrami kommer tillbaka. Martin Olsson är tänkbar längre fram.

På topp har Johan Elmander återkommit och Marcus Berg finns som reserv.

Publicerad 2012-09-05 kl 12:17
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå