Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Hamrén testar andra spelare mot Argentina

Flera spelare imponerade i King's Cup.

Men få från vinterturnén kallas till mötet med Argentina den 6 februari.

- Jag kommer att testa andra spelare då, säger förbundskaptenen Erik Hamrén.

- Jag har sagt till de allsvenska tränare jag pratat med att om det är någon som är aktuell för startelvan mot Argentina så kommer jag att ta med honom.Men Hysén stärkte säkert sin position i Hamréns ögon. 1—0-målet bar en måltjuvs signum. Hysén tajmade löpningen och kom rätt med pannan på Erdin Demirs vänsterinlägg i 23:e minuten.

- Annars kommer jag att testa några andra spelare för att se dem, säger Hamrén.

Med andra ord:

Enbart Anders Svensson lär bli aktuell för den trupp som offentliggörs på tisdag.

Pontus Jansson och Jiloan Hamad får koncentrera sig på Malmö FF:s läger i Florida och Tobias Hysén kan sikta in sig på att nöta uppspelsövningar med IFK Göteborg i Spanien snarare än be om Leo Messis autograf. Bara för att nämna några som annars varit aktuella.

Det var åttonde målet i 26:e landskampen.

Veteranen Svensson hämtade segerpokalen med 19:e landslagsmålet i 137:e landskampen i färskt minne. En enkel bredsida räckte, serverad som han blev av debutanten Christoffer Nyman som i sin tur frispelades av Erton Fejzullahu, en av några spelare som utnyttjade veckan i Chiang Mai till att visa Hamrén vad de går för.

- Utan att gå in på en massa namn så är det några här som har gjort det riktigt bra. Robin (Quaison) är ett exempel, Erton också.

- Pierre (Bengtsson) är bra, Erdin är det. Jag kan rabbla upp många, säger Hamrén.

Bäst och sämst med lägret?

- Att få träffa spelarna och jobba med dem. Om du frågar de här tio spelarna som är med för första gången så är det minnen för livet för de flesta. Några kommer att vara med mer i de här sammanhangen och då har de fått en jäkla erfarenhet.

- Jag är inte riktigt nöjd med träningsförhållandena (undermålig träningsplan) men vi har fått två bra och intensiva matcher.

Publicerad 2013-01-26 kl 15:52
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons