Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Hamrén vill fortsätta: "Finns ett ömsesidigt intresse"

Foto: MARCUS ERICSSON, BILDBYRÅN

Erik Hamrén

Sverige missar VM. 

Trots det kan förbundskaptenen fortsätta.

- Det finns ett ömsesidigt intresse om en fortsättning, säger Erik Hamrén på presskonferensen.

Det blev en tung sorti för det svenska landslaget efter 2-3 förlusten hemma på ett fullsatt Friends Arena. Förlusten innebär att Sverige missar sommarens VM-slutspel i Brasilien och för förbundskaptenens del går kontraktet ut vid årsskiftet.
Men playoff-missen innebär inte automatiskt att Erik Hamrén lämnar. Tvärtom.

- Vad gäller mig så finns det ett ömsesidigt intresse om en fortsättning, men vi har inte diskuterat mer och det får vi ta senare. Jag hoppades att vi skulle slippa prata om det idag, men det finns ett ömsesidigt intresse och så får vi se vad de diskussionerna leder till, säger Erik Hamrén.

Förbundets ordförande Karl-Erik Nilsson bekräftar att man för diskussioner en förlängning för Hamrén:

- Men, som sagt, låt oss sörja det här först. Sedan ska vi inleda diskussionerna och titta framåt, säger han till förbundets hemsida.

Taktiskt sett var Erik Hamrén framför allt besviken på agerandet vid 1-0-målet:

- I defensiven måste vi ligga rätt när när vi kommer fram. Vi hade sagt att vi skulle flytta fram våra ytterbackar mer. Vi höll tillbaka dem lite mer under den förra matchen.  Idag sa vi att vi måste kliva fram, men då krävs det att de övriga tre, plus en av de defensiva mittfältarna är väldigt skickliga. Tyvärr tycker jag att vi tappade lite där i några positioner.

Kände du att ni skulle greja det när ni gjorde 2-1?
- Nej, men jag kände att vi hade chansen och möjligheten att göra det. Tyvärr så har vi en lite sämre passning innan 2-2-målet och återigen så kanske vi ligger lite fel. Men det köper jag mer, för i det läget ska vi framåt och göra mål. Det första målet smärtade mer.

Hur hanterar du personligen en sådan här förlust?
- Jag kommer att söka kärlek och tröst hos mig familj, men annars; det gör ont. Ni vet alla hur det är när man har drömmar. Det gör ont, både för mig och för spelarna

Publicerad 2013-11-19 kl 23:31
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons