Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Hamréns helomvändning om Nilssons skada: "Jag kanske var lite för pessimistisk i går"

Erik Hamrén

Efter 4-2 mot Norge sa Erik Hamrén att Per Nilsson inte kan spela mot Irland.
Men dagen efter ändrar han sig.
- Jag kanske var lite för pessimistisk i går, säger han.

Erik Hamrén har inte varit nöjd med försvarsspelet och därför testade han ett nytt mittbackspar i Mikael Antonsson och Per Nilsson mot Norge.

Men Nilsson skadade sig tidigt i den första halvleken och efter matchen slog Erik Hamrén fast att mittbacken kommer att missa den viktiga VM-kvalmatchen mot Irland medan Nilsson själv sa att det inte alls var säkert att det skulle bli så.

På torsdagens presskonferens ändrade Hamrén sig. Mittbacken flyger i dag hem till sitt tyska klubblag FC Nürnberg för att genomgå en magnetröntgenundersökning. Därefter kommer besked om hur länge han blir borta från spel.

- Jag kanske var lite för pessimistisk i går. Det är lite mer optimistiskt. Han ska magnetröntgas i dag och sedan får vi besked. Men det var positivare toner än jag sagt och det är jag glad för, säger han.

Det blev bara 25 minuter tillsammans med mittbackskollegan Mikael Antonsson. Men trots den korta speltiden var Hamrén nöjd med vad han fick se.

- Det såg bra ut. Vi hade en riktigt bra första 25 som lag sett och får en riktigt bra start och det betyder väldigt mycket. Vi vinner bollen bra och sen kan vi göra 1-0 på vår första chans.

 Hur ser du på att du inte fick se så mycket av Nilsson och Antonsson?

- Trist att vi inte fick se mer. Det blev inte som vi önskade.

Publicerad 2013-08-15 kl 10:36
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons