Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Hamrens tunga bakslag - Antonsson missar EM-kvalet

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

Fotbollskanalen berättade igår att Mikael Antonsson har problem med en ljumske. Idag bekräftades det att mittbacken missar EM-kvalet.
- Det var inte en chans att det skulle bli bra tills på fredag, säger Antonsson till Fotbollskanalen.

När landslaget igår samlades var det fler spelare som hade lite småskavanker. Framförallt var det Mikael Antonsson som var ett stort frågetecken på grund av problem med en ljumske.

I dag bekräftade landslaget att mittbacken tvingas lämna lägret och missar därmed EM-kvalet. I höstas startade han EM-kvalmatcherna och det blir ett tungt avbräck för Erik Hamrens landslag.

- Ja, tyvärr. Bilderna kom tillbaka i morse och de visar en stor blödning och även lite skador på muskeln. Så det var inte en chans fick jag veta att det skulle vara bra till fredag, säger Antonsson till fotbollskanalen.se.

Vad rör det sig om för skada?
- En ljumskskada. Det var i slutet av senaste matchen i ligan så går jag ner och täcker ett skott och får den ute på tån och då känner jag att det drar till litegrann men inte att det skulle vara så här allvarligt. Jag var positiv tills frukosten i morse.

Ersättare till mittbacken blir Malmö FF:s Filip Helander. I och med detta så kan försvararen göra sin landslagsdebut då han fick läman återbud till januariturnen.

Publicerad 2015-03-24 kl 09:40
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons