Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE
10å

Hansson: Snyggaste mål jag gjort

Att Zlatan Ibrahimovic skulle göra mål kan inte ha gett alltför höga odds. Att Petter Hansson skulle göra det, måste ha gett desto mer.
- Det är det snyggaste mål jag gjort, skrattar matchhjälten.

Det hade bara gått fem minuter sedan Zlatans ledningsmål innan de svenska fansen fick anledning att jubla igen. Fredrik Ljungberg kom helt ren i boxen efter en perfekt passning av Henrik Larsson. Ljungberg sköt dock rakt på Nikopolidis, men efter att bollen gått högt upp i luften dök den så småningom ner vid en framrusande Petter Hansson vid bortre stolpen.

- Bollen studsade hit och dit och plötsligt studsade den på mitt ben och in i mål, säger målskytten som nu nätat två gånger i blågult.

I övrigt ville Petter Hansson hellre prata om laginsatsen.

- Samarbetet mellan spelarna och lagdelarna funkade och det är oerhört viktigt. Det är klart man är trött efter en sådan här match, men det kändes ändå helt okej. Vi låg rätt i positionerna hela tiden, så det blev inte så mycket springande i onödan.

Försvarsmässigt gjorde både Petter Hansson och de övriga i backlinjen en mycket bra match. Näst intill perfekt, som Lagerbäck uttryckte det på presskonferensen. Men även offensivt kan man ju inte ge annat än väl godkänt för den ödmjuke Hansson.

- Det är det snyggaste mål jag gjort. I alla fall topp tre.

Publicerad 2008-06-11 kl 01:06
Annons
Annons
Annons