POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE

Ilsken Andersson röt mot italienska pressen efter en fråga om Zlatan

Foto: Bildbyrån.

MILANO. Efter att Sverige tagit sig till VM fick Janne Andersson en fråga om Zlatan. Vilket gjorde honom arg.
- Prata för tusan om de spelare som utfört det här, säger förbundskaptenen.

Efter att Sverige klarat 0-0 mot Italien och fixat en plats i VM i Ryssland nästa sommar var det en rörd Janne Andersson som kom till presskonferensen.

- Man kan säga så här, att från mitt perspektiv är det någon gång man kan personifiera ett lagspel så har vi gjort det under hela det här kvalet. Jag är väldigt tagen av dagen och naturligtvis jätteglad, säger Janne Andersson.

Den italienska pressen undrade hur han kunde lyckas utan Zlatan och att det varit en förutsättning att han slutade för att få till ett lagspel.

- Jag jämför inte med hur det var tidigare. När Zlatan spelade så spelade man på ett sätt med en väldigt skicklig spelare och när han slutade fick jag hitta ett annat sätt att spela på.

Frågan som fick Andersson att bli riktigt arg var om han skulle ringa Zlatan Ibrahimovic:

- Vi har ett lag som utfört en bragd och ändå ska vi prata om en spelar som slutade för ett och ett halvt år sedan. Prata för tusan om de spelar som utfört det här.

Janne Andersson var dessutom irriterad över att den italienska pressen snackade under presskonferensen och reagerade flera gånger och sa till dem och bad om respekt.

Den svenske förbundskaptenen hade ingen hälsning eller tanke kring Gian Piero Ventura som förutsätts få lämna sitt jobb:

- Vad gäller min kollega så får han säga vad han känner och tycker. Jag är väldigt lycklig och glad och det finns en del spelare som hade en sista chans att ta sig till VM. Jag är väldigt glad över att de får spela ett VM.

Publicerad 2017-11-14 kl 00:32
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå