Sverige

Sverige laddar för EM-playoff mot Danmark - Fotbollskanalen tar tempen på ALLA blågula spelare i landslagstruppen.

Målvakter:
Andreas Isaksson
Utanför truppen när Kasimpasa, som är sexa i ligan, besegrade femman Akhisar Belediyespor med 2-1. Oklart varför Isaksson inte stod eller ens satt på bänken. Han spelade i matchen innan som slutade 3-3 mot Besiktas.
Patrik Carlgren
Spelade inte i helgen eftersom allsvenskan är slut. Senaste matchen var 1-1 mot Örebro den 31 oktober.

Robin Olsen
Bänkad i Paok. Senaste matchen var den 18 oktober.

Försvarare:
Mikael Antonsson
Spelade 90 minuter i 0-0-matchen mot Bröndby.
Andreas Granqvist
Fick 90 minuter i 2-1-segern mot CSKA Moskva.

Pierre Bengtsson
Spelade hela matchen när Mainz besegrade Wolfsburg med 2-0

Mikael Lustig
90 minuter i 4-1-segern mot Ross County. Spelade fram till 1-0.

Martin Olsson
Spelade hela matchen när Norwich besegrade Swansea med 1-0.

Erik Johansson
Hoppade in med fem minuter kvar när Gent förlorade med 1-3 mot Charleroi. Det var Gents sista byte. Senaste matchen från start var den 24 oktober.

Sebastian Larsson
Utanför Sunderlands trupp i 0-1-förlusten mot Southampton.

Mittfältare/anfallare:
Jimmy Durmaz
Tillbaka efter skada och startade när Olympiakos besegrade Iraklis med 2-0- Durmaz byttes ut i den 64:e minuten.

Emil Forsberg
Spelade hela matchen när Leipzig förlorade med 0-2 mot Kaiserslautern.

Erkan Zengin
Startade när Trabzonspor förlorade med 0-1 mot Istanbul BB. Zengin byttes ut i den 65:e minuten.

Kim Källström
Startade när Grasshopper besegrade Basel med 3-2. Källström lämnade planen i den 56:e minuten med en skada, enligt media i Schweiz. Gjorde en assist i första halvlek.

Pontus Wernbloom
Startade men lämnade planen med en befarad skada i halvtid när CSKA Moskva förlorade mot Krasnodar.

Ola Toivonen
Tillbaka efter skada och startade när Sunderland förlorade mot Southampton. Lämnade planen i halvtid.

Abdulrahman Khalili
Spelade hela matchen när Mersin spelade 1-1 mot Genclerbirligi.

Zlatan Ibrahimovic
Gjorde två mål när PSG besegrade Toulouse med 5-0. Spelade hela matchen.

John Guidetti
Hoppade in i den 74:e minuten när Celta Vigo förlorade mmed 1-5 mot Valencia.

Marcus Berg
Gjorde första målet på över två månader när Panathinaikos besegrade Atromitos med 2-1. Spelade hela matchen.

Oscar Lewicki
Allsvenskan är slut. Senaste matchen var i veckan när MFF föll tungt mot Sjachtar i Champions League. Blev utbytt med skada i första halvlek.

Gustav Svensson
Spelade hela matchen när det blev 0-3 mot Norrköping i Supercupen.

Emir Kujovic
Gjorde ett mål i 3-0-segern mot IFK Göteborg i Supercupen. Spelade hela matchen.