Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Inför matchen mot England – svenska fans rasar mot SvFF

Foto: Scanpix

Svenska supportrar

Det svenska supportersällskapet Camp Sweden är rasande över placeringen av klacken och priserna i landslagets debut på nya nationalarenan.

Under tisdagen släpps förköpsbiljetterna till Sveriges första match på den nya nationalarenan i Solna. Matchen mot England 14 november blir landslagets debut på Friends Arena och en publikfest är att vänta – eller?

Det svenska supportersällskapet Camp Sweden är starkt kritiskt till biljettpriserna och placeringen av den svenska klacken. ”Sångsektionen” som är ståplats och där den svenska klacken har hänvisats till, är placerad längst ut i en av arenans fyra kurvor. Något som Camp Sweden inte accepterar. I stället vill man göra en central sektion av kortsidan till sitt område.

Det är samma pris på platsen i kurvan som den centralt på kortsidan – 500 kronor. Camp Sweden uppmanar alltså alla som vill sjunga fram Sverige mot England att bojkotta sektionen som man har hänvisats till av SvFF.

Just priserna är också något som Camp Sweden riktar ett stort missnöje över. På sin hemsida skriver supportersällskapet att man blivit lovade en prishöjning på 30 till 40 kronor i jämförelse med priserna på den nuvarande nationalarenan.

Till avslutningsmatchen på Råsunda mot Brasilien 15 augusti är klackpriserna 275 kronor för den nedre sektionen och 415 kronor för mellansektionen, att jämföra med de 500 kronor man måste betala mot England.

Det allmänna biljetsläppet för öppningsmatchen på Friends Arena mot England öppnar 25 april.

Publicerad 2012-04-17 kl 09:18
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons