Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE
48v

Ingen av spelarna ropar efter Zlatan-comeback: "Är bara ni som snackar om det"

Foto: Bildbyrån

MILANO. Sverige är klart för VM.
Men ingen i landslaget ropar efter Zlatan-comeback.
- Det är väl ni som snackar om det för att sälja nummer och göra klick och det får ni fortsätta med, säger Mikael Lustig.

Sverige är klart för VM och direkt efter slutsignalen skickade Zlatan Ibrahimovic en hälsning via sin Instagram. Den svenske stjärnan slutade i landslaget efter EM 2016 men frågan är om han är sugen på comeback nu när det blir VM i Ryssland? Och frågan är hur gärna spelarna och ledarna vill ha med Zlatan?

- Jag vet inte. Det är väl ni som snackar om det för att sälja nummer och göra klick och det får ni fortsätta med, säger Mikael Lustig.

Ludwig Augustinsson:

- Först måste han komma tillbaka, sedan är han ju en ganska bestämd person och han har ju sagt att han har slutat. Så det måste ju först komma från honom själv att han öppnar upp för det och så länge han inte gör det så kanske man inte borde snacka om det. Det är om han själv öppnar för det som man får ta den diskussionen.

Efter 0-0-matchen på San Siro undrade den italienska pressen hur Janne Andersson kunde lyckas utan Zlatan Ibrahimovic.

- Jag jämför inte med hur det var tidigare. När Zlatan spelade så spelade man på ett sätt med en väldigt skicklig spelare och när han slutade fick jag hitta ett annat sätt att spela på, sa han.

Andersson blev riktigt arg på frågan om han skulle ringa Zlatan Ibrahimovic:

- Vi har ett lag som utfört en bragd och ändå ska vi prata om en spelare som slutade för ett och ett halvt år sedan. Prata för tusan om de spelarna som utfört det här.

We are Zweden @swemnt

Ett inlägg delat av IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic)

Publicerad 2017-11-14 kl 09:02
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons