Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Ingen plats i anfallet för Nannskog: "Rätt väntat"

Han var en lösning mot Österrike när landslaget var skadedrabbat. Men mot Portugal och Serbien fick han inte plats.
- Det var rätt väntat, säger Daniel Nannskog till fotbollskanalen.se

Daniel Nannskog var med på landslagets januariturné och var dessutom med i det lag som mötte Österrike i början på februari där han gjorde ett inhopp i andra halvlek.

Men i den trupp som togs ut för att möta Portugal och Serbien fanns det inte plats för Stabaekanfallaren. Förbundskaptenerna nöjde sig med att ta ut fyra renodlade anfallare och då fanns det inte utrymme för Nannskog.

34-åringen är dock inte alltför besviken och tycker att den uttagna truppen ser bra ut.
- Det var väl rätt väntat nu när Henke och Elmander skulle vara tillbaka. Och jag har precis startat serien i lördags och har väl inte nått någon topp än, säger Nannskog.
- Jag fokuserar på Stabaek under våren. Sen får vi se om jag kan komma i sådan form att jag kan bli aktuell igen framöver, fortsätter han

En annan anfallare som också hamnade utanför är Henok Goitom, men Nannskog tror att Valladolidanfallarens tid kan komma.
- Han har gjort det bra i Spanien. Det är respekt att ha gjort åtta mål i la liga. Men det är väl så att Lagerbäck vill se att man presterar under en längre tid. Så gör han det kommer säkert hans chans också, säger han.

Publicerad 2009-03-17 kl 22:03
Annons
Annons
Annons