Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Inte ett enda skott på mål på två matcher: "Lovar att vi försöker"

TOULOUSE. Här är statistiken där Sverige är sämst i EM:
Inte ett enda skott på mål efter två matcher.
- Jag kan lova att vi försöker, säger Erik Hamrén.

1-1 mot Irland tack vare ett självmål och sedan 0-1 mot Italien. Efter två matcher har Sverige en poäng – men har fortfarande inte ett enda skott på mål.

- Jag skulle självklart varit nöjdare om vi hade gjort mål. Men vi gör vårt bästa och hade några chanser som var nära. I dag mötte vi ett väldigt bra försvar. Kolla på Belgien som har en bra offensiv. De gjorde inte mål på Italien. Men givetvis vill vi skapa mer. Jag kan lova att vi försöker, säger Erik Hamrén.

- I dag möter vi ett väldigt bra försvar. Vi kommer till en del inlägg och har några halvchanser. Vi har en del chanser men om chanserna går på mål eller inte, det är klart att man vill ha avslut på mål men det viktigaste är att vi kommer till avslutslägen, säger Albin Ekdal.

Marcus Berg satt på bänken och fick se ett Sverige som hade svårt att skapa chanser och så här säger han om den dystra statistiken.

- Tufft. I dag möter vi ett världsmotstånd så det är tufft. Men spelar vi som i dag mot Belgien så tror jag att vi kommer att skapa chanser och göra mål.

Så här känner Sebastian Larsson kring att laget inte har ett skott på mål:

- Ingenting.

Publicerad 2016-06-17 kl 21:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons