Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Inte heller Olsson tror på spel: "Granen står på tur"

AMSTERDAM. Jonas Olsson är tillbaka i landslaget.
Men räknar med bänken.
- Man känner att "Granen" står pa tur, säger WBA-backen till fotbollskanalen.se.

Efter Olof Mellbergs avstängning har Erik Hamren kallat in veteranen Petter Hansson och givne Premier League-spelaren Jonas Olsson. Ända tror bägge mittbackarna på att Andreas Granqvist spelar mot Holland på tisdag.
- Jag ska givetvis göra mitt på traningarna men man kanner att "Granen" står på tur, säger Jonas Olsson.

Mittbacken har varit kand for sin hårda spelstil och han är en aning forvånad att Holland stängt av Nigel de Jong efter en brutal tackling när han spelade för klubblaget.
- Förbundskaptenen ville väl markera på något sätt och de Jong är en spelare som hela tiden spelar på gränsen även om det är en duktig spelare och en duktig mittfältare.

Förutom de Jong så saknar Holland Arjen Robben, Robin van Persie och en del andra.
- Klart att de saknar de spelarna men Holland i Amsterdam är en tuff uppgift oavsett. De har krav på sig att vinna och att vinna på ett snyggt sätt.

Kan kraven vara svåra för dem - de har ju fått oerhörd kritik?
- Så är det alltid här, de är vana vid det. Det är otroliga krav på att man ska nå resultat och hur man ska nå resultaten men det vet spelarna om och det är nog ingen större fara, sager Olsson som själv spelat flera år i NEC Nijmegen.

- Även vi hade stora krav på oss och det är bra med krav, sedan är det klart att om man blivit tvåa i VM och folk ändå inte är nöjda då är det några otroliga krav de har på sig.

Publicerad 2010-10-08 kl 14:17
Annons
Annons
Annons