Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Iran bekräftar landskamp mot Sverige - "Det är inte klart"

Foto: SCANPIX

Generalsekreteraren för det iranska fotbollsförbundet säger enligt newhub.shafaqna.com att man nått en överenskommelse om en landskamp med Sverige i slutet av mars.
- Det får stå för honom. Det är inte klart, säger svenska landslagschefen Lars Richt till fotbollskanalen.se.

Den 27 mars spelar det svenska landslaget EM-kval mot Moldavien på bortaplan. I dagarna efter tittar fotbollsförbundet på att spela en träningslandskamp.
- Vi arbetar på det naturligtvis, att få en match. Det är inte så svårt att räkna ut, säger landslagschefen Lasse Richt till fotbollskanalen.se.

Enligt det iranska fotbollsförbundets generalsekreterare Mehdi Mohammad Nabi så har man nått en överenskommelse om att möta Sverige i en landskamp i slutet av mars.
- Innan nånting är klart, vi diskuterar med flera olika parter, vilka det är kommenterar vi inte innan det är klart. Det avslöjar vi aldrig, säger Lars Richt.

- Det får stå för honom. Jag kommer inte att säga att någonting är klart för det är inte klart. Och jag kommer inte säga att vi diskuterar med, var det Iran sa du?

Iran var med i VM i Brasilien i somras och kom sist i grupp F med en poäng. I gruppen fanns finalisten Argentina (0-1), Nigeria (0-0) och Bosnien (1-3).

Publicerad 2014-10-16 kl 16:35
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons