POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE

Janne Andersson: "Naturligtvis tråkigt för oss"

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Janne Andersson har haft Lars Lagerbäck som rådgivare i landslaget.
Nu tappar han sin erfarne kumpan.
- Jag vill verkligen tacka för det han bidrog med till oss och önska honom all lycka till, säger Andersson till SvFF:s hemsida.

När Janne Andersson tog över det svenska landslaget efter EM i somras rekryterade han Lars Lagerbäck som sin rådgivare. 68-åringen har sedan dess varit en del i staben kring landslaget, senast på januariturnén i Abu Dhabi. Nu återgår Lars Lagerbäck till förbundskaptensjobbet när han tar över Norge.

- Det är naturligtvis tråkigt för oss, men jag har full respekt och förståelse för att Lasse antar utmaningen och jag vill verkligen tacka för det han bidrog med till oss och önska honom all lycka till, säger Janne Andersson till SvFF:s hemsida.

För Lars Lagerbäck är det tudelade känslor nu när uppdraget för Sverige är slut.

- Det är klart att jag är kluven att lämna svensk fotboll igen, men jag är väldigt tacksam mot förbundet, Janne och Peter som gav mig chansen att jobba i den här rollen. Janne och Peter har gjort ett jättebra arbete och kommer att klara sig bra utan mig.

SvFF:s generalsekreterare Håkan Sjöstrand tackar Lagerbäck för tiden han var med och bidrog till det svenska landslaget.

- Han var väldigt värdefull för oss och bidrog med såväl klokskap som framförallt stor erfarenhet. Jag kan bara gratulera Norge och önska Lasse lycka till, förutom om dom möter oss förstås.

Se Lagerbäck presenteras som norsk förbundskapten i spelaren ovan.

Publicerad 2017-02-01 kl 12:42
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå