Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Janne Andersson om Zenelis nobb: "Extremt olyckligt"

Foto: TT

Arber Zeneli nobbar Sverige. Trist, menar Janne Andersson.
- Det är extremt olyckligt, säger han.

När Håkan Ericson tog ut truppen till U21-landslagets EM-kval meddelade han att Arber Zeneli valt att tacka nej för att han valt att representera Kosovo. Många ville se yttermittfältaren i Janne Anderssons VM-kval-trupp och blev därför besvikna när beskedet kom.

När landslaget samlades på måndagen berättade Andersson att det var tråkigt att Zeneli valt ort Sverige

Han var med på vår berömda lista, Arber var med på den som en intressant spelare. Precis som Sam. Sedan väljer de något annat. I min roll tycker jag det är extremt olyckligt. Hur vi hanterar det är en större fråga men det är ett problem. Det är ingen tvekan om det, sa Janne Andersson.

En annan spelare som inte är med i Janne Anderssons landslag är Zlatan Ibrahimovic. Men förbundskapten är nöjd med sin anfallsbesättning i Marcus Berg, John Guidetti, Emir Kujovic och Christoffer Nyman.

- Ett uttryck ni kommer bli trötta på är "då var då och nu är nu". Det är helt ointressant att fundera på hur det var innan. Sedan om vi pratar forwardsbesättningen var tre av de här med i EM och sedan har vi tagit in "Totte" Nyman. Vi är i en ombyggnadsfas och jag hoppas och tror att ett flertal av spelarna, bland annat våra forwards, kan fortsätta ta för sig i klubbmiljön. Vi har absolut intressanta och bra forwards.

Publicerad 2016-08-29 kl 13:09
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons