POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE
48v

Jansson petades av Lindelöf: "Naturligt eftersom jag mådde dåligt"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

I spelaren visas höjdpunkterna från Sverige - Tyskland.

SOTJI. Pontus Jansson gjorde en bra match mot Sydkorea.
Men petades ändå mot Tyskland.
- Det föll sig naturligt eftersom jag mådde dåligt dagen innan match, säger han.

Mot Sydkorea blev Victor Nilsson Lindelöf sjuk och då fick Pontus Jansson starta som mittback tillsammans med Andreas Granqvist. Jansson gjorde en bra insats, men petades ändå när Lindelöf var tillbaka mot Tyskland

- Nej jag är inte besviken. Det föll sig naturligt eftersom jag mådde dåligt dagen innan match. Vigge och Granen har spelat mycket och gjort det bra. Jag gjorde situationen lite svårare för Janne men han valde Vigge och Granen och båda gjorde det fantastiskt bra. Det är fint att se att vem som än spelar gör det bra, säger Pontus Jansson.

Jansson satt på bänken hela matchen mot Tyskland och fick se när Lindelöf och Granqvist gjorde bra insatser. När Janne Andersson innan avspark berättade startelvan till TV4 så sa han att Lindelöf är tillbaka men att Jansson gjorde det väldigt bra mot Sydkorea.

När landslaget reste till Sotji följde inte Jansson med. Han, Filip Helander och Marcus Rohdén blev dåliga i magen och tvingades stanna kvar på spelarhotellet i Gelendzjik. Vid lunch på matchdagen anlände trion med helikopter till Sotji.

- Det var nervöst. Det regnade mycket. Man var inte så häftig då, säger Jansson.

Ingen av Lindelöf eller Granqvist pratade med media efter matchen mot Tyskland. Lindelöf ville inte och Granqvist tog långt tid på sig i dopingkontroll.

Publicerad 2018-06-24 kl 10:15
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå