POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE
43v

Jansson stöttar Vigges medianobb: "Så länge man presterar på planen så räcker det"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

GELENDZJIK. Victor Nilsson Lindelöf nobbar media helt under VM.
Nu får han stöd av Pontus Jansson:
- Så länge man presterar på planen så räcker det, säger han till Fotbollskanalen.

Sverige har varit i Ryssland i snart två veckor och spelat två matcher men Victor Nilsson Lindelöf har inte gjort några intervjuer. Han stannade till ett kort tag efter matchen mot Sydkorea, då han varit sjuk, men har annars inte gjort tv-intervjuer eller varit med när spelarna gör press mellan matcherna.

Efter matchen mot Tyskland nobbade Manchester United-backen både tv och annan media och gick rakt igenom utan att stanna.

- Det är upp till var och en om man vill stanna eller inte stanna, säger Lasse Richt som säger att man lyssnar på spelarna.

- Vi försöker att ta personlig hänsyn.

Victor Nilsson Lindelöf får stöd av Pontus Jansson:

- Det är så ”Vigge” är och han har lyckats med sin fotboll på det sättet, att vara ganska sluten som människa. Det får man respektera, säger mittbacken.

- Det är klart att jag förstår att ni vill att folk ska prata och säkert hans fans och alla som är intresserade av svensk fotboll också. Så länge man presterar på planen så räcker det. Man får ha respekt för det där. 

- Han gjorde ändå intervjuer inför VM och nu har han gått in i VM-bubblan och vill inte prata för mycket. Då får man respektera det på ett bra sätt.

Är det något ni pratat om i gruppen, att det är upp till var och en?
- Nej, jag har inte heller pratat med Vigge om det men jag har fått en bild av att det är så han fungerar och då får man respektera det.

Du gör gärna press däremot och kanske tar hans pass?
- Jag har inga problem att prata och tycker det är kul att prata fotboll med folk. Jag har aldrig haft  problem med det. Men jag sa till Staffan (Stjernholm) att det blivit mycket mixat på mig nu.

Publicerad 2018-06-26 kl 06:15
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå