POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
3v

Jesper Nyholm: "Allt är ett möjligt klubbval"

Foto: Bildbyrån

Efter nästan två års skadefrånvaro är Jesper Nyholm tillbaka i träning.
Men mittbacken vill inte stressa fram något nytt klubbval.
- Jag är i ett stadie där jag vill se om allting funkar, säger han till Fotbollskanalen.

Försäsongen 2018 är troligtvis inget Jesper Nyholm vill minnas. I en match i svenska cupen mot Örebro SK på Friends Arena råkade backen ut för ett allvarligt benbrott och har sedan dess tvingats genomgå 14 operationer för att ta sig tillbaka till fotbollsplanen - men nu står han där.

Det går bra. Det är en lång process som är kvar. Det funkar att springa och passa boll men det är fortfarande väldigt långt kvar, säger han till Fotbollskanalen.

Förra året gick Jesper Nyholms kontrakt med AIK ut och klubben meddelade samtidigt att det inte blir någon förlängning. Nu berättar 26-åringen att han inte vill stressa fram något beslut angående klubbval, utan se till att han verkligen är redo först.

- Jag är i ett stadie där jag vill se om allting funkar. Ett stadie där jag vill se hur det är att vara i en träningsmiljö och hur tempot är. Jag vill inte stressa. Jag gör mina två träningar om dagen och sen får vi se hur långt det räcker. Om det inte funkar så har jag försökt i alla fall. Men det går bra...framåt, helt klart.

Det har rapporterats om Sirius tidigare, skulle det vara aktuellt ?
Allt är ett möjligt klubbval. Men det beror också på vad det är för förutsättningar och om det kan passa mig. Jag har varit borta i snart två år, det är inte lättaste vägen tillbaka. Ola (Andersson, sportchef i Sirius) har sagt att jag jättegärna får komma och träna om jag vill och behöver.

Just nu tränar Jesper Nyholm på egen hand med AIK:s naprapat.

Publicerad 2020-02-03 kl 14:19
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå