POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Joel Andersson om självmålet: "Blev en missuppfattning"

Nästa

Avbryt
Försök igen

U19-högerbacken var en av planens bästa tills han stod för ett oturligt självmål. Joel Andersson menar att det tog hårt mentalt på honom och laget.
- Direkt efter tappade vi energin, säger 18-åringen till Fotbollskanalen.

Joel Anderssons självmål var talande för U19-landslagets uttåg ur Elite Round. Marginalerna var inte på Sveriges sida och högerbacken var en av planens bästa, innan hans bakåtnick snöpligt blev till ett självmål.

- Nej, jag trodde jag hade någon i ryggen så jag trodde att ”Sigge” (Sixten Mohlin) skulle plocka den, eftersom bollen var ganska nära målet. Sedan blev det en missuppfattning tror jag och när han skulle ta den blev han puttad in i målet.

Hur reagerade laget efter målet?

- Direkt efter kände jag att vi tappade energin halvleken ut. I andra tycker jag att vi kom in i det igen, men sedan fick de ett till mål i slutet så det var kört senare, säger högerbacken.

Trots förlusten menar Andersson att Litauen-matchen inte satt i huvudet, utan att grabbarna inför matchen hade känslan av att man kunde vinna. Högerbacken menar att sista matchen på tisdag kommer vara viktig, oavsett det faktum att man är ute.

- Ja, vi måste ju försöka vinna. Annars är det inte roligt att spela fotboll, så är det, säger Joel Andersson till Fotbollskanalen.

Se målen från matchen i spelaren ovan.

Publicerad 2015-03-28 kl 22:03
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå