Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Jonas Olsson orsakade straff - men vill starta mot Irland: "Irland kan passa mig"

Foto: Scanpix

Jonas Olsson

Jonas Olsson bänkades igen.
Men mittbacken kom in tidigt - då orsakade han en straff.
- Man kommer in utan någon uppvärmning, säger han.

Efter misstaget mot Österrike petade Jonas Olsson mot Färöarna. Mot Norge var han också bänkad, men kom in tidigt i den första halvleken efter att Per Nilsson skadade sig. Det tog inte lång tid innan han orsakade straffen som Norge gjorde 1-2 på.

- Straffsituationen är lite olycklig. Jag kanske är lite het där. Kombination av att matchtajmingen kanske inte är där till 100 procent, har du några matcher sen från ligan så tror jag att det sitter bättre. Pelle skadade sig och man får komma in utan uppvärmning, säger han.

- Straffsituationen är väl efter tio minuter ungefär. Man kommer in utan någon uppvärmning, lite pingislunga kanske. När man är lite trött så tar man kanske lite sämre beslut. Det kan vara förklaringen till det. Men bortsett från det kändes det okej.

Besviken att inte få starta?

- Ja man är alltid besviken  när man inte får starta. Jag åker givetvis hit med ambitionen att spela. Men samtidigt är jag självkritisk och när man inte har presterat tillräckligt bra så har jag inga problem med att tränaren vill testa något nytt. Man är besviken men man köper det.

Hur var det att spela med Antonsson?

- Det samarbetet kändes bra. Tycker "Anton" gör en riktigt bra match. Lätt att spela bredvid honom. Jag hoppas att han tycker samma sak.

Kan Irland passa dig?

- Ja, det tror jag. Jag tycker det gick bra försvarsmässigt senast mot Irland. Hoppas få chansen där.

Hur ser du på chansen att få starta där?

- Jag vet inte, Granen är avstängd och får se hur länge Pelle blir borta. Förhoppningsvis är Pelle tillgänglig. Man vill ju spela för att man själv gör det bra och inte för att någon annan är skadad eller gör det dåligt.

Publicerad 2013-08-14 kl 23:57
Annons
Annons
Annons