Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE
10å

Just nu: Johan Elmander struken från presskonferensen - tränar inte

LUGANO. Fotbollskanalen.se är på plats och följer Sveriges träning.

19.24 Lagerbäck bryter träningen som varit av det lugnare slaget. Spelarna fick mest springa av sig resan. Nu joggar man ner.

19.14 Blir lite fyramålsspel också där nio utespelare kör mot nioa andra. Markus Rosenberg kör då på egen hand. Ljungberg, Källström, Zlatan, Henrik L, Hansson, Mellberg, Dorsin, Linderoth och Stoor är i samma lag.

19.12 Avslutningsövningen är över, känns som det blir en kortare träning än vanligt.

19.05 Andreas Isaksson visar sig i bra stöt när han gör en rad parader.

19.03 Nu byter man kantspelare. Till höger går Fredrik Stoor och Niclas Alexandersson ut och ersättar Christian Wilhelmsson och Sebastian Larsson. Ute till vänster kör Anders Svensson och Kim Källström.

19.02 Går ett sus när Daniel Majstorovic missar i bra läge några meter från målet.

19.01 Förbundsbasen Lars-Åke Lagrell smyger in på träningen och slår sig ner på pressläktaren. "Jag kom precis nu, en djävla kö med bilar. Jag ville åka hit," säger Lagrell.

18.57 Lagerbäck radar upp spelarna för att köra avslutningsövning. Tre spelare centralt rusar mot mål samtidigt som det kommer inlägg från kanterna. Målvakterna avlöser varandra.

18.55 Enklare passningsövningar mellan 5-6 spelare i varje grupp.

18.51 Lars Lagerbäck samlar spelarna för dricka och lite genomgång.

18.51 Lars Lagerbäck samlar spelarna för dricka och lite genomgång.

18.42 Nu delar man upp utespelarna i tre grupper och man kör kvadraten med två man i mitten. De som kör i mitten har väst. Men man byter inte när man tar bollen.
18.41 Temperaturen har gått ner till 16 plus på tavlan ovanför långsidan. Det var här förre Brage- och AIK-spelaren Patrick Englund spelade under ett antal år.

18.39 Målvaktstränaren Lennart Ljung som varit med ända sedan Tommy Svenssons dagar värmer de tre målvakterna. Inte bästa väder att stå i mål med en såphal gräsmatta som ser lite sisådär ut. Lägg till den nya EM-bollen och man inser att regn är inget man vill ha till match.

18.35 När utespelarna flyttar sina övningar närmare fansen på läktaren tilltar jublet och applåderna. Flera spelare svarar med att applådera fansen. Kamerablixtar syns längs den halva långsida där det är mest fans.

18.33 Markus Rosenbergs vänstra knä är lindat/tejpat men han deltar än så länge fullt ut. Ser dessutom ut att vara på gott humör när han snackar med Andreas Granqvist

18.30 Termometern står på 17 plus - även om det inte känns när Lars Lagerbäck samlar styrkorna för en snabb genomgång. Därefter delar man på sig, tre målvakter på ett håll och utespelarna på ett annat.

18.27 Ett stort jubel bryter ut när Zlatan Ibrahimovic springer in på planen. Han viknar tillbaka och får ännu ett jubel.

18.25 Fredrik Ljungberg släntrar in på planen. Ännu har inte Zlatan Ibrahimovic klivit in på planen.

18.24 Regnet hamrar ner när spelarna värmer upp. I mitten kör Dif-maffian med Källström och Dorsin och Isaksson lite bollande.

18.11 Landslaget har dragit tillbaka Johan Elmander från presskonferensen. Oklart varför. "Han kände för att köra på gymmet på hotellet, men han mår bra och vi har de andra 22 gubbarna här", säger Thomas Saleteg, presschef i landslaget.

18.10 Lugano visar sig inte från sin bästa sida när landslaget ska träna för första gången på arenan som heter Cornaredo. Det är grått. Det regnar. Det är dimmigt. Och det är inte mer lite halvljummet. Några hundra åskådare sitter på läktaren för att kolla in när Zatan & Co ska köra ett pass. Med tanke på att det bara är sju mil till Milano är det inget snack om att vem som är stjärnan här - det är Interanfallaren.

Publicerad 2008-06-04 kl 19:26
Annons
Annons
Annons