Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Kacaniklic: "De har inte kommit upp i nivå"

Tidigare gjuten i landslaget.
Nu följer Alexander Kacaniklic EM hemmavid.
- De har inte kommit upp i rätt nivå, säger han till Alltidfullsatt.se.

Alexander Kacaniklic karriär gick som på räls för ett par år sedan. Då flög han fram i Premier League och prenumererade på en startplats i Erik Hamréns elva.  

Nu har Kacaniklic hittat en ny tillvaro i Ligue 1-klubben Nantes efter ett par tunga år i frysboxen i Fulham. De tunga åren fick till följd att han förlorade sin landslagsplats och gjorde att chanserna att få spela EM i Frankrike minimala.

- Jag hade ett snack med (Erik) Hamrén och han sa att han inte kunde ta med mig eftersom jag inte spelat så mycket. Det är så klart frustrerande för man vill alltid vara med, säger han till Alltidfullsatt.se

EM har han i stället fått följa hemma i Helsingborg, där han för tillfället håller i gång på egen hand. Efter Sveriges två matcher, noll avslut på mål och ett poäng låter Kacaniklic analys så här:

- Det är ju mina lagkamrater så man vill inte gå in för mycket och analysera, men de har inte kommit upp i rätt nivå. Inte alls faktiskt. Det får bli bättre nästa match. Italien gjorde det de är bra på, tog det lugnt i 80 minuter och sen avgör de, säger han till Alltidfullsatt.se

- Nu får man bara hoppas att de kan göra något bra nästa match så att de kan ta sig vidare.

Publicerad 2016-06-21 kl 08:55
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons