Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Kacaniklic: "Fulham håller koll på mig"

Foto: SCANPIX

Alexander Kacaniklic bänkades i Fulham och lånades ut till FC Köpenhamn för att få speltid. Men han håller en god kontakt med klubben och känner sig välkommen tillbaka.
- Det var jag som ville gå ut på lån och jag vet att de vill alltid ha tillbaka mig dit, säger Kacaniklic.

Tysken Felix Magath tog över Fulham med uppdraget att rädda klubben kvar i Premier League med tre månader kvar av serien i våras. Svenskarna Mujo Tankovic och Alexander Kacaniklic fick då sparsamt med speltid och satt på läktaren i flera matcher.

Magath lyckades dock inte rädda Fulham och efter en fiaskostart i Championship, en poäng på sju matcher, fick han lämna. Under inledningen av serien lämnades Alexander Kacaniklic utanför truppen då Magath gått ut med att de spelare som ville lämna inte skulle få någon speltid. Kacaniklic nya klubbadress blev FC Köpenhamn, dit 23-åringen gick på lån.
- Jag ville spela, det var därför jag valde Köpenhamn. Sen vad framtiden håller det får vi se, säger mittfältaren.

Trots att han satt i Fulhams frysbox under Magath så håller han nu kontakt och har en god relation med klubben.
- De följer mig och det är positiva vibbar. Det var jag som ville gå ut på lån och jag vet att de vill alltid ha tillbaka mig dit, säger Kacaniklic.

- Jag håller koll på dom och de har börjat ta poäng och den nya tränaren (Kit Symons) verkar ge trygghet till klubben igen.

Kacaniklic menar att han inte hade några problem med Felix Magath, men att förändringen på tränarposten var en nödvändighet för klubben.
- Jag hade inga problem med den tidigare tränaren. Vi hade en bra och ärlig relation så det var inget problem med det i sig, men det känns som att det är bra stämningen i klubben igen och det är härligt.

- Så som det såg ut så behövdes det väl en förändring. Och Kit (Symons) har gjort det bra och det ser ut att vara bra stämning i truppen, säger Kacaniklic.

Publicerad 2014-11-13 kl 12:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons