Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Källström gillade publiktrycket: Gav krydda till tillställningen

Sverige vann matchen. Men Bosnien-Hercegovina dominerade på läktaren.
– Det var annorlunda. Det gav en viss krydda till tillställningen, säger han efter matchen.


Hela södra läktaren var intagen av fans till Bosnien-Hercegovina, som höll igång hela matchen och gav matchen en högljudd inramning. Kim Källström hyllade publiken efter matchen och menar att de satte fart på tillställningen.
– Det tror jag. De ville visa vad de kan och vi ville visa vad vi kan. Det blev ganska hårt spel men en del tuffa tacklingar som det inte alltid blir i träningslandskamper. Det är inte alltid lätt att få den tändningen.

Källström spelade i en ny roll som lagets nummer 10, en bit bakom Toivonen. Innan matchen hade han sagt att han inte hade några problem att spela längre upp än han brukar, och även efter matchen var han nöjd.
– Det är hugget som stucket, jag kan spela på vilken position som helst. Men det fungerade väldigt bra. Jag spelade väldigt högt idag, men eftersom att jag är mittfältare tänker jag ju alltid som en mittfältare.

När Martin Olsson stötte in 2-1-målet var det just Källström som slog inlägget. Källström hade inga problem med att Olsson sträckte fram benet och tog målet – men det hade nog kunnat låta annorlunda om målet inte blivit godkänt
– I och med att det inte blev avvinkat för offside så var det väl bra. Men om domaren hade vinkat hade väl laget inte varit lika nöjda med det initiativet.

I och med vinsten fick Källström även slå lagkamraten Milalem Pjanic – vilket han menar var skönt.
– Ja, det var det väl.

Sa du något till honom efter matchen?

– Nej, inget mer än att vi ska köra några dagar till nu och sedan är det semester.

Publicerad 2010-05-29 kl 23:53
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons