Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Källström inte orolig för Danmark: Varje match har sitt liv

VALLETTA. Kim Källström är nöjd med tre poäng, resten vill han glömma.
Nu ser han fram emot Danmark:
- Denna match har inget med den att göra, säger mittfältaren till fotbollskanalen.se.Efter 1-0 mot Malta och tre poäng var Kim Källström precis som de flesta spelarna lättad:

- Vad ska man säga? Gött att vi hade kyla att fortsätta kriga på genom hela matchen så att vi inte blev frustrerade, säger han på väg mot spelarbussen.

- Oftast brukar det lösa det i slutet och vi sa det i pausen, och även om det satt långt inne så löste det sig i dag också.

Vad tänker man när det går så knackigt?

- Tänker inte så mycket, viktiga är att hålla lugnet och inte försöka hitta lösningar som inte existerar. Viktigt att sätta våra forwards i arbete och det gjorde vi. Vi saknade det lilla sista i dag, vet inte varför.

Var ni överraskade av maskandet och Maltas tajta försvar?

- De är rätt skickliga bollspelare och att de skulle maska kan vi inte göra något även om vi var på domaren. Men vi kan inte slå frisparkarna åt dem.

Började du misströsta efter stolpskottet?

- Klart, jag hade hoppats att den skulle gå in och att vi skulle få hålla på dem, för vi skapade chanser. Vi fick ju hjälp till slut

Vad betyder denna risiga insats för fajten med Danmark?

- Denna match har inget med Danmarks-matchen att göra. Det är tre, fyra veckor till den och det kommer att hända mycket fram till dess, alla spelare kommer att spela många matcher. Varje match har sitt eget liv, det visar väl de här fyra dagarna (mellan Ungern och Malta)

Vad följer med från denna match?

- Tar med oss tre poäng och kan nästan glömma resten.

Publicerad 2009-09-10 kl 00:49
Annons
Annons
Annons