POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE
10å

Källström längtar till rysaren: Otroligt roligt

KÖPENHAMN. Kim Källström tror att förbundskapten Lagerbäck kan hålla sig kort inför matchen.
Spelarna är tända nog:
- I morgon behövs inga större utläggningar, säger Källström.

Sverige lämnade Stockholm för Köpenhamn under fredagen och på kvällen var det presskonferens och träning på matcharenan Parken. Där var Kim Källström tydlig om vad som väntar alla miljoner svenska fans framför tv:n:
- Ett Sverige som är väl förberett och vill vinna, men sedan är det bara hoppas att vi har en bra dag. Vi är ändå männsikor och möter ett skickligt lag, men vi har förberett oss på bästa sätt, säger mittfältaren.

Vad krävs?
- Vi har ganska bra koll på hur vi vill spela, sedan handlar det om att göra en enorm insats och vinna våra dueller man mot man.

Att det blir en rysare är de flesta överens om, förlust och Sveriges VM-hopp är över. Kim Källström ser det inte så:
- Otroligt roligt komma till en sådan här match där det verkligen gäller. Vi har alla varit med om det tidigare och är erfarna, alla kvalmatcher är egentligen likadana, får inte förlora.

Inför matcherna brukar Lars Lagerbäck snacka en del, men inför ödesmatchen på Parken behöver inte Källstrom o Co särskilt mycket:
- I morgon behövs inga större utläggningar. Det är en tränares roll att känna om gruppen är ofokuserad och i så fall få den fokuserad, i morgon är det inga problem.

Publicerad 2009-10-09 kl 19:35
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå