POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE
1v

Klubbasen har haft nytt möte med misstänkta stjärnan: "Mycket känslor - ångerfullt"

Foto: Bildbyrån.

En västsvensk stjärna är misstänkt för rattfylla.
På onsdagen hade klubben ett nytt möte med spelaren.
- Det är självklart mycket känslor, ångerfullt och sådär, säger klubbens ordförande till Fotbollskanalen. 

Göteborgs-Posten rapporterade i måndags om att en profilstark fotbollsspelare i en klubb i Västsverige är misstänkt för rattfylla. Polisen ska ha stoppat spelaren tidigt under måndagsmorgonen och spelaren ska då ha blåst 1,0 i promille, vilket är över gränsen för grov rattfylla som högst kan ge ett två år långt fängelsestraff. 

Den berörda klubbens ordförande kommenterade då att klubbens hållning är att inte lämna några kommenterar, då föreningen vill följa den rättsliga processen. Samtidigt höll även klubben ett styrelsemöte och ett möte med spelaren efter händelsen. 

Nu berättar klubbens ordförande att ytterligare ett möte under onsdagen har hållits med spelaren, men att föreningen fortsatt vill avvakta den rättsliga processen. 

- Det är egentligen inget nytt. Vi följer det dag för dag nu och har haft ett nytt möte med spelaren i dag (läs onsdag). Vi följer det dag för dag och får nu se hur det utvecklas. Rättsprocessen får ha sin gång, säger ordföranden till Fotbollskanalen. 

Hur mår spelaren?
- Jag vill egentligen inte uttala mig om det, men han mår inte något vidare. Det är självklart mycket känslor, ångerfullt och sådär. Så mycket kan jag säga.

Hur har ni resonerat i styrelsen kring det här fallet utifrån er värdegrund?
- Det har vi gjort och nu vill jag inte gå in på den här händelsen, men det är klart att vi fördömer rattfylla, men vi vill inte koppla ihop det med detta. Vi försvarar inte den här typen av handlingar.

Utgör det här ett kontraktsbrott för spelaren?
- Det vill jag inte heller uttala mig om. 

Publicerad 2019-11-06 kl 19:53
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå