Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Kört för Rasmus Elm, Mehmeti tveksam - Joe Sise kallas in till U21-landslaget

Fotbollskanalen.se kan avslöja att U21-landslaget kallar in Halmstads Joe Sise till hemmamötet mot Schweiz som ersättare för Rasmus Elm, och kanske Agon Mehmeti

Joe Sise har hittat målformen på sistone i allsvenskan och är en stor anledning till att tagit viktiga kliv bort från den absoluta bottenstriden. Nu kommer belöningen i form av en plats i Jörgen Lennartssons U21-landslag inför returmötet mot Schweiz.

Orsaken är att skadan på Rasmus Elm inte ger med sig.
- Vi hade förhoppningar på en utomstående Rasmus Elm. Vi har väntat på honom men han kommer inte att dyka upp, bekräftar pressansvarige Lars-Erik Hemgren för fotbollskanalen.se.

- Vi har problem med Agon Mehmeti också, men det vet vi inte så mycket om ännu.


Vad vet ni?
- Han fick en känning i baksidan och i dag har han varit med på lite vattengymnastik. Vi skulle testa honom efteråt men då kom riksidrottsförbundet och hade dopingkontroll så de har fått hålla på fram till nu (cirka 21.15 på fredagskvällen). Vi vet inget mer ännu.

Sverige spelar returen mot Schweiz på måndag 20.00. Då måste svenskarna hämta upp 4-1-underläget från den första matchen. 3-0-seger räcker alltså i och med bortamålsregeln.

Publicerad 2010-10-08 kl 22:40
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons