Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Krasniqi om U19-förlusten mot Ryssland: ”Vi borde gjort fler mål”

Nästa

Avbryt
Försök igen

Sveriges P19-äventyr slutade med en förlust mot Ryssland.
Shkelqim Krasniqi menar att man borde varit effektivare.
- Vi borde gjort fler mål, säger anfallaren till Fotbollskanalen.

När Gustav Engvall tvingades lämna återbud innan kvalet blev GAIS Shkelqim Krasniqi P19-landslagets joker. Mot Belgien stod han för stabila 45 minuter och förbundskaptenen Claes Eriksson lät anfallaren starta idag i Elite Rounds sista match mot Ryssland. Han var delaktig i anfallet som bäddade för Valmir Berishas reducering, men trots sin stabila insats är han inte nöjd med lagets effektivitet.

- Jag fick ut det mesta av mitt spel tyckte jag. Det låg ett mål i luften hela tiden kände jag. Sedan fick jag en chans och Valmir kom på returen så det var bra, men vi borde gjorde fler mål.

Beskriv känslan att spela 90 minuter?
- Ja alltså, det var skönt att göra mina första 90. Jag tyckte ändå att jag gjorde det bra under mina 45 mot Belgien. Jag kände att jag hade mer att ge, men tränaren ville forcera lite så han gjorde sitt taktiska byte, så nu mot Ryssland var det skönt att få 90. Vi hade lite otur som mot Belgien med lite slarv och så. De tog sina chanser och satte dem, säger Krasniqi.

Anfallaren menar att man hade spelat mer självsäkert om man hade vunnit första matchen mot Litauen och att moralen hade varit bättre. Nu ska 19-åringen hur som helst tillbaka till Gais där en Superettan-premiär väntar. Krasniqi är motiverad inför den jämna serien som kommer.

- Nu när Hammarby och Sundsvall har gått upp blir det kanske lite jämnare bland de andra lagen, men det kommer bli tufft i år också. Det är premiär snart så det är bara att åka hem nu och köra på, säger Shkelqim Krasniqi till Fotbollskanalen.

Publicerad 2015-04-01 kl 00:50
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons