Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Landslagsrapport: Veteranerna dominerade

21.55 Inga mål i slutövningen och till slut skriker Lagerbäck att det räcker där. Spelarna släntrar av planen och samlas kring förbundskaptenen. De skriker sitt vanliga tjut och sedan är det över.

21.53 Lagerbäck kommenderar vila i en minut och uppmanar spelarna att dricka.

21.52 Dahlberg har en dubbelchans men får inte in bollen. Skotten går rakt på Alvbåge.

21.48 En rejäl drickapaus vilket är förståeligt. Värmen tar verkligen. Nu väntar spel nio mot nio och Paul Balsom får kliva in. Utan västar är det: J Dahlin, Bjärsmyr, Bengtsson, Balsom, Adam Johansson, Rasmus Elm, G Svensson, S Holmén, D Nannskog, A Dahl. I andra lagt är det: Alvbåge, Jonsson, Lindberg, von Schlebrugge, Farnerud, D Andersson, Anders Johansson, Landgren, Ericsson och Dahlberg.

21.40 Äntligen ett bra avslut, Farneruds skott stryker utsidan av stolpen.

21.38 Roland Andersson är på hugget när han går in och instruerar högljutt och engagerat. Hans stämma ekar verkligen över träningsplan 4 vid Home Depot Center.

21.37 U21-landslagets mittbackar Rasmus Bengtsson och Mattias Bjärmsmyr gör det bra ihop.

21.35 Nu är det Andreas Dahl som är anfallare ihop med Daniel Nannskog. På andra sidan Martin Ericsson och Dahlberg. Dock väldigt få mål som görs. Bra försvarsspel eller dålig skärpa? En kombination.

21.34 Det är ofta veteraner som Daniel Andersson och Max von Schlebrügge som kliver in och gör det bra.

21.30 Efter en drickapaus är det Roland Andersson som tar över. Det är återigen kantspel som är i fokus. Farnerud, Adam Johansson, Markus Jonsson och Samuel Holmén har kanterna.

21.23 Gustav Svensson vinner en duell igen och Lagerbäck säger att det räcker. Just IFK-spelaren var den som imponerat på förbundskaptenen under gårdagen. Då handlade det om löpkapaciteten.

21.22 Markus Jonsson kommer runt men får inte in bollen trots två försök.

21.20 ”Vi har ett par tre man i straffområdet och det är där man gör målen”, säger en besviken Lagerbäck som återigen vill ha inlägg.

21.19 Samuel Holmén offrar sig i ett läge.

21.18 Daniel Andersson visar flera gånger klassen och snor bollen när han är i det försvarande laget.

21.16 Skiften nu och i det lag som är tio utespelare är Bengtsson, Bjärsmyr som mittbackar och ett mittfält med Landgren, Dahl, Elm, Farnerud. Martin Ericsson byter ut Dahlberg. Annars är det samma upplägg.

21.10 Lagerbäck vill se fler inlägg från kanterna.

21.08 Nannskog är en av de som hörs mest och han jobbar hårt. Får till ett volleyskott från kanten och får beröm av Lagerbäck.

20.58 Västar delas ut och Bjärsmyr och Bengtsson är mittbackar bakom ett mitfält med Landgren, Elm, Dahl, Farnerud och Martin Ericsson. Anfallspar mot dem är Nannskog och Dahlberg. Andra backlinjen är Adam Johansson, Lindberg, von Schlebrügge och Jonsson bakom mittfält med D Andersson, A Johansson, G Svensson och Holmén.

20.57 Denny Avdic är inte heller med och tränar efter att ha vrickat foten. Sitter lindad på bänken.

20.55 Lars Lagerbäck går igenom det väntande passet med utespelarna. Nu ansluter även målvakterna efter att Lagerbäck bett om det. Solen steker på ett nästan grymt sätt och kanske är det därför som landslaget tidigarelägger morgondagens träning en och en halv timme. I stället för 11.30 lokal tid blir det 10.00.

20.31 Uppvärming under ledning av Paul Balsom. Enklare passningsövningar gäller efter de sprungit. I den här värmen går det snabbt att värma. Måste vara närmare 30 grader i stekande sol.

20.20 Resten av landslaget anländer i bussen. Patrik Anttonen är inte med i dag heller, han är förkyld.

20.15 Målvakterna Johan Dahlin och John Alvbåge är på plats i förväg och tränar med Lennart Ljung.

Publicerad 2009-01-20 kl 21:46
Annons
Annons
Annons