Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Lewicki om Ekdals uttalande om öppen plats: "Slåss om den"

Foto: TT

SAINT-NAZAIRE. Albin Ekdal anser att det är öppet om en plats på mitten. Men den hoppas Oscar Lewicki lägga beslag på.
- Jag hoppas få spela, säger han.

Spekulationerna är många om hur startelvan mot Irland borde bli. En av platserna som har diskuterats är vem som ska spela bredvid Kim Källström på det centrala mittfältet. Oscar Lewicki startade i playoff mot Danmark och även i genrepet mot Wales, men ändå anser Albin Ekdal att det är öppet om just den platsen. Så här säger Lewicki om det uttalandet:

- Jag vet inte om man kan säga att någon är given för det är alltid en konkurrenssituation, men Kim har ju presterat jättebra under en lång tid och skapat sig alla förutsättningar för att få spela. Sedan är det klart att det är en öppen plats, men det tycker jag att det finns på fler positioner i landslaget. Jag vill såklart vara med och fajtas om den och hoppas få spela, säger han.

Under torsdagens träning var det lite tuffare tag än tidigare under EM-förberedelserna. Lewicki menar att det märks att matchen mot Irland närmar sig.

- Det har skruvats upp ytterligare. Det är härligt. Det har varit otroligt bra intensitet och kvalitet på träningarna och det är så det ska vara och det visar hur mycket alla vill det här, säger han.

Publicerad 2016-06-11 kl 16:07
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons