Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

LIVE: Följ allt Zlatan hör här - i Zlatan-cam

Nästa

Avbryt
Försök igen

Följ varenda rörelse, fint och gest som Zlatan gör - i klippet här ovanför. Det är succén från Hollandsmatchen - Zlatan-cam.

Vill du se Sverige-Moldavien på tisdag? Slå på TV4 eller fotbollskanalen.se. Vill du se precis allt som Zlatan Ibrahimovic gör under matchen? Surfa in på fotbollskanalen.se.

- Kombinationen av TV4 och fotbollskanalen.se blir ultimat, säger chefredaktör Olof Lundh.

Succén från Hollandsmatchen är tillbaka. Under hela matchen mot Moldavien riktar vi en specialkamera på Zlatan Ibrahimovic där vi kan följa varenda dribbling, gest och min som världsstjärnan gör. De

Studiostarten inför matchen sker förövrigt i TV4 Sport och fotbollskanalen.se klockan 18:00. Matchen drar sedan igång 19:00 och sänds i TV4 och fotbollskanalen.se. På fotbollskanalen.se sänder vi som vanligt extra mellan pauserna - utan något avbrott - ända från 18:00 till 21:30.

- Sverige jagar en plats i EM 2012 och på tisdag är fotbollskanalen.se perfekt att ha påslagen i tv-soffan så att du inte missar något som händer inför, under och efter EM-kvalet mot Moldavien, säger Olof Lundh, chefredaktör.

Fotbollskanalen.se

Publicerad 2011-03-29 kl 18:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons