Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Lugnande Zlatanbesked: Ingen fara med ljumsken

Landslagets sjukgymnast och Zlatan Ibrahimovics vän Richard Dahan tonar ner spelarens ljumskproblem.
- Det rör sig inte om något allvarlig, säger han till fotbollskanalen.se.

Sedan Zlatan Ibrahimovic berättade efter Champions Leaguemötet med Ajax att han spelade med smärtor i ljumsken har oron inför Sveriges viktiga EM-kvalmöte borta mot Holland varit stor. Zlatan berättade i en senare intervju att han skulle träffa landslagets sjukgymnast Richard Dahan innan samlingen i Holland för att få behandling för ljumsken men Dahan själv tonar nu ner snacket om att det ska röra sig om något krisläge.
- Vi har inte bokat någon tid på det sättet. Vi kommer säkert att ses innan han åker iväg men vi har inte pratat om någon speciell behandling, säger han till fotbollskanalen.se och tillägger.

- Hade det varit något allvarligt eller akut så hade han hört av sig om det.

Kommer ni att träffas?
- Det är inte omöjligt att vi hinner ses men vi har inte planerat något speciellt för det rör sig inte om något allvarligt. Vi brukar alltid stämma av när han är hemma och det gör vi säkert inför resan till Holland också.

Zlatan har haft ljumskbesvär förr, är det samma skada som gäckar honom nu?
- Som jag har förstått det så är det en ren överbelastning eftersom det har blivit mycket matcher. För fotbollsspelare som tränar och spelar mycket är det ingen ovanlig åkomma så det ska inte vara någon större fara.

Landslaget samlas i Holland i veckan och har sin första träning på torsdagskvällen. Matchen mot Holland spelas om en vecka och sänds direkt i TV4.

Publicerad 2010-10-05 kl 10:25
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons