Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Lustig ångrar utbrottet - ber om ursäkt

När ett fullsatt San Siro buade den svenska nationalsången rann det över förSveriges högerback Mikael Lustig, som högljutt kallade publiken för "fittor", något som plockades upp av TV-kamerorna. Nu ber Lustig om ursäkt.

Mikael Lustig har både hyllats och kritiserats för sitt utspel efter den svenska nationalsången i matchen mot Italien. "Jävla fittor är de!" skrek Lustig med riktning mot den italienska publiken som buat högljutt under nationalsången. TV-kamerorna snappade upp utbrottet som gick ut i direktsändning.

Nu ber Lustig om ursäkt för ordvalet.

Italienska publiken buade under den svenska nationalsången och under den enorma pressen så tappade jag fattningen. Jag blev arg och skrek rakt ut i frustration mot publiken. Jag valde ett ord jag i efterhand ångrar enormt mycket. Det var inte okej, det är inte okej och jag ber om ursäkt. Jag har mått väldigt dåligt över detta de senaste dagarna. Nu hoppas jag att vi kan dra lärdom av detta och hjälpas åt att få bort dessa dåliga ord med hjälp av mitt dåliga exempel, skriver Lustig på sin instagram.

Måndagskvällen var en av de största kvällarna jag upplevt i min karriär. Att slå ut Italien på sin hemmaplan är fortfarande som en dröm och att få göra det tillsammans med detta gäng är något som inte går att beskriva. Tyvärr hände en grej innan avspark som jag vill kommentera. Italienska publiken buade under den svenska nationalsången och under den enorma pressen så tappade jag fattningen. Jag blev arg och skrek rakt ut i frustration mot publiken. Jag valde ett ord jag i efterhand ångrar enormt mycket. Det var inte okej, det är inte okej och jag ber om ursäkt. Jag har mått väldigt dåligt över detta de senaste dagarna. Nu hoppas jag att vi kan dra lärdom av detta och hjälpas åt att få bort dessa dåliga ord med hjälp av mitt dåliga exempel. Kärlek ❤️🇸🇪🙏

Ett inlägg delat av mikaellustig (@mikaellustig)

Publicerad 2017-11-16 kl 15:11
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons