POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE

Martin Olsson missar Moldavien-matchen – efter sjukdom i familjen

Martin Olsson kommer inte ansluta till laget innan de åker till Moldavien. En sjukdom i familjen håller honom på hemmaplan och kan också göra att han missar matchen mot Finland.

När landslaget samlades i Stockholm för att förbereda sig inför landskamperna mot Moldavien och Finland fanns Martin Olsson inte med. Anledningen var en sjukdom i familjen och under söndagen sa Marcus Allbäck, enligt förbundets hemsida, att Olssons medverkan skulle avgöras senare under veckan.

När fotbollskanalen.se pratar med landslagets pressansvarige, Hans Hultman, säger han att den inte ser ut som att Olsson hänger med till Moldavien.

- Vi avvaktar fortfarande, men det vi kan säga är det inte är aktuellt att han ansluter innan vi åker till Moldavien, i såna fall så är det till innan Finlandsmatchen.

Det kan bli så att Olsson missar båda matcherna, beroende på hur situationen utvecklas sig.

- Det beror på vad som händer i den situation han är i. Om den visar bli annorlunda så kan han ansluta, så har han sagt det, säger Hultman.

Huruvida förbundskapten Erik Hamrén kommer att plocka in någon ersättare till Martin Olsson står inte klart ännu. Pierre Bengtsson togs in som reserv till både Olsson och Behrang Safari, innan ett beslut om Olssons medverkan hade tagits.

- Just för tillfället är vi 20 stycken i truppen så nu är det inget hinder. Om det är så att han inte ansluter så är det upp till Erik att fundera kring det.

Publicerad 2011-05-31 kl 20:45
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå