Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

SVERIGE

Matchguide Cypern-Sverige: Trolig startelva

Ayia Napa, Cypern (TT:s utsände)
Vad: Cypern-Sverige, fotbollslandskamp.
Var: Nicosia, Cypern.
När: 18.00 sv tid.

Turnering: Samtidigt spelar Rumänien mot Ukraina. Vinnaren i den matchen möter vinnaren mellan Sverige och Cypern i final i Cyprus cup på onsdag. Samtidigt spelar förlorarna match om tredje pris i Paralimni.
Många att välja mellan: 33 spelare och nästan hälften så många ledare utgör den rekordstora svenska truppen. "Mycket logistik kring lagen, både i form av planering och för att få alla att prestera och göra sitt bästa. Det är en utmaning, både för spelare och ledare", som förbundskaptenen Erik Hamrén säger.

Upplägget: Truppen delas in i två grupper. De spelare som spelade ligamatcher i söndags (bland andra Zlatan Ibrahimovic, Emir Bajrami, Andreas Granqvist, Sebastian Larsson och Daniel Majstorovic) spelar inte mot Cypern.

Preliminär startelva (4-2-3-1): Johan Wiland - Adam Johansson, Joel Ekstrand, Jonas Olsson, Oscar Wendt - Pontus Wernbloom, Rasmus Elm - Martin Olsson, Ola Toivonen, Tobias Hysén - Marcus Berg.

Avbytare: Johan Dahlin (mv), Pierre Bengtsson, Jimmy Durmaz, Michael Almebäck, Sebastian Eriksson, Alexander Gerndt.

Motståndet: Cypern blir inte att leka med. Har växt till en nation som kan skaka vilket lag som helst, i synnerhet på hemmaplan. Portugal fick nyligen nöja sig med 4-4 i EM-kvalet.
Återbud: Mikael Antonsson och Albin Ekdal. Joel Ekstrand har ersatt Antonsson. Oklart om Ekdal ersätts.

(TT)

Publicerad 2011-02-07 kl 18:16

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER