Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Mellberg missar mötet mot Tyskland - Antonsson kallas in

Olof Mellberg är hälskadad och kommer att missa Tysklands-matchen. Nu får Mikael Antonsson från FC Köpenhamn istället chansen.

Sverige får klara sig utan den viktiga mittbacken Olof Mellberg i träningslandskampen mot Tyskland på onsdag. Förbundet skriver på sin hemsida att Olympiakos-försvararen är hälskadad och att man nu kallar in FC Köpenhamns Mikael Antonsson í truppen.
- Mikael Antonsson har spelat stabilt och bra en längre tid i FCK, och imponerat på mig i Champions League, säger Erik Hamrén.
- Det ska bli spännande att få se honom i landslagsmiljön.

Olof Mellberg var avstängd i den förra EM-kvalmatchen mot Holland och då kallades Petter Hansson in som ersättare. Enligt fröbundet tackade dock Hansson nej den här gången. Varpå Antonsson kallades in.
- Av olika anledningar så sa Petter nej till denna matchen. Men varken han eller jag stänger några dörrar inför framtiden, säger Hamrén.

Landslaget samlas på måndag i Malmö för träning och medverkan på Fotbollsgalan. Sedan reser man till Göteborg för landskamp mot Tyskland som spelas på onsdag med avspark 20.30. Fotbollsgalan med landslaget sänds i TV4 nu på måndag klockan 20.00.

Publicerad 2010-11-12 kl 16:39
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons