Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Mourinho såg på när "transfermålet" Forsberg briljerade

Foto: Bildbyrån.

José Mourinho fanns på plats på Friends Arena i fredags.
Enligt Daily Mail var en förmodad anledning att titta på "transfermålet" Emil Forsberg.

Sverige fick en drömstart på playoff-spelet mot Italien efter att man besegrat Gian Piero Venturas mannar med uddamålet, 1-0. På plats på läktaren för att se matchen fanns Zlatan Ibrahimovic – och vid hans sida satt dessutom Manchester United-managern José Mourinho.

Enligt den brittiska tabloiden Daily Mail var Mourinho delvis där för att titta närmare på ”transfermålet” Emil Forsberg, som tidigare kopplats ihop med en potentiell flytt till klubben. Tidningen skriver att Mourinho är "en stor beundrare" av succémittfältaren.

Emil Forsberg stod under matchen för en nästintill felfri insats och han utsågs dessutom till matchens lirare.

”Blixtrade till flera gånger och visade vilka kvaliteter han har. Kvick, teknisk och vågade utmana och gjorde det bra. Skojade friskt med flera italienare och i den första halvleken fick Parolo och De Rossi köpa korv”, skrev Fotbollskanalens Olof Lundh och Andréas Sundberg i betygen efter matchen.

Emil Forsberg har tidigare uppgetts vara ett hett namn för en flytt till en annan engelsk klubb, Liverpool, men RB Leipzig har hela tiden varit tydligt med att man inte vill sälja. Får man tro den brittiska tidningen har Forsberg alltså även ögonen på sig från Manchester United.

Publicerad 2017-11-12 kl 08:41
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons