POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE (HERR)

Nu varnar landslagsstjärnorna för Djurgården: "De vill vinna allsvenskan"

Foto: Bildbyrån.

Jonas Olsson är klar för Djurgården.
Då tror landslagsstjärnorna att laget blir farligt.
- Jag tror man vill vinna allsvenskan nu, säger Marcus Berg.

Djurgården har värvat ett gäng profiler. I somras återvände Andreas Isaksson och i vintras fick han sällskap av Kim Källström. Som om inte det var nog blev det på onsdagen klart att ännu en före detta landslagsspelare förstärker Dif, nämligen Jonas Olsson. Nyheten hade nått landslagsspelarna efter onsdagens träning på Friends Arena.

- Djurgården har ett rutinerat gäng nu. Det är klart att det är en bra spelare. Han har gjort tio år i West Bromwich. Så det är kul för  allsvenskan och grattis till Djurgården att man har kunnat ta hem en sådan spelare, det är imponerande, säger Marcus Berg.

- Klart att det är spelare som är till åren men fortfarande har man motivation, annars tror jag att det är svårt att komma hem och bidra. Så jag tror att alla tre vill försöka vinna allsvenskan med det laget man har.

För Ola Toivonen slog inte nyheten ner som en bomb:

- Jag hade det på känn. Vi pratade om det i går. Han ringde och sa att han var i Stockholm och kanske skulle skriva på i dag. Så fick jag reda på det nu efter träningen att han hade skrivit på. Jag är glad för Jonas skull, säger Toivonen.

- En mycket bra värvning av Djurgården. Man behövde väl en försvarare och någon anfallare så nu behövs det en anfallare och sedan ser laget bra ut.

På vilket sätt är det en bra värvning?
- Du får en centrallinje med Isaksson, Olsson och Källström. Det är en rätt bra centrallinje för att vara allsvenskan. Så just erfarenheten, han kan styra upp försvaret. Kim och Isak behöver inte bry sig så mycket om vad som händer bakom Kim och framför Isak utan där får man en chef nu i Jonas och så har man väl en rätt ung och lovande spelare bredvid, han som är med i U21, Une Larsson. Så får han lära lite av Jonas och det är super för en så ung spelare.

Var hamnar Djurgården?
- Om man får in en bra forward så kan man hamna där uppe någonstans precis bakom Malmö. Just nu är man väl fyra eller femma tillsammans med AIK kanske.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-03-23 kl 13:54
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå