Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Nyman hoppas på startplats: ”Känts bra på träningarna”

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se en intervju med Nyman i spelaren.

MINSK. Ola Toivonen är avstängd och ska ersättas.
Christoffer Nyman spelade med Marcus Berg på träningen – och hoppas:
- Jag är här för att jag vill spela, säger han.

Under lördagens träningspass matchade Janne Andersson givne Marcus Berg med Christoffer Nyman. Efteråt så plussade förbundskaptenen för anfallaren som han hade i IFK Norrköping och som har inlett säsongen väl i Eintracht Braunschweig.

- Han är en djupledslöpande forward som är oerhört lojal i sitt slit. Han öppnar ofta upp ytor för många andra. Han har gjort en väldigt bra säsongsinledning i Eintracht Braunschweig.

Något som Nyman uppskattade:

- Jättekul att Janne berömmer mig men han känner mig väldigt väl som spelare. Han vet var han har mig, säger anfallaren:

- Det känns bra, det är jag, Isaac och Samuel som konkurrerar om att spela bredvid Berg. Det har känts bra på träningarna.

Du spelade med Marcus Berg på träningen – betyder det startplats?
- Det vet jag inte, jag tänkte inte så mycket på det. Han ställde upp ett lag och sedan kör vi och vi får se vad det leder till. Janne kan göra så ibland, man ska inte tänka för mycket på det. Har ni dragit den slutsatsen så har ni gjort det, men jag har inte gjort det. För mig är det inga konstigheter, så gjorde Janne i Norrköping många gånger. Ibland är det svårt att läsa av.

Vad krävs av en anfallare mot Vitryssland?
- Att man ska försöka dra isär deras lag och jobba hårt både offensivt och defensivt. Blir en tuff match oavsett var man är på planen så det gäller att göra sitt jobb.

Blir du förvånad om du får starta – man bytte in Samuel Armenteros mot Bulgarien?
- Svårt att säga, jag är här för att jag vill spela. Det är Janne som tar besluten och får jag spela är det skitkul och ska göra allt för att göra en bra match. Är det Samuel eller Isaac som startar så stöttar jag dem.

Hur skulle det vara att göra första tävlingsmatchen från start?
- Fantastiskt, fantastiskt, jag skulle ge 110 procent. Mer om det går. Janne vet vad jag kan och att jag är en lojal spelare så jag kör fullt ös.

Publicerad 2017-09-02 kl 15:11
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons