Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Nyman: "Skulle vara helt overkligt att bli uttagen i VM-truppen"

Foto: Bildbyrån

Efter en skadefylld höst är Christoffer Nymans sikte inställt.
Nu vill han ta en plats i Sveriges VM-trupp.
- Det skulle vara en overklig känsla att bli uttagen, säger Nyman till P4 Östergötland.

I Janne Anderssons svenska landslag har Christoffer Nyman ofta blivit uttagen, men under hösten har anfallaren varit skadedrabbad och det har gjort att han fått stå över vissa samlingar.

Nymans klubb Eintracht Braunschweig har tidigare meddelat att svensken ska vara tillbaka efter nyår och nu har 25-åringen siktet inställt på att leverera i 2. Bundesliga under våren för att kunna knipa en av platserna i Sveriges VM-trupp till sommaren.

- Jag har varit med (i landslaget) mycket innan. Förhoppningsvis kan jag spela mycket under våren och det är upp till mig att göra det så bra som möjligt. Gör jag det bra finns väl chansen, men det är Janne tar ut laget, säger Nyman till P4 Östergötland.

På frågan om hur det skulle kännas för den tidigare IFK Norrköping-spelaren att bli uttagen i VM-truppen svarar anfallaren:

- Det skulle vara helt overkligt, en overklig känsla. För ett och ett halvt år sedan när jag lämnade (Norrköping) hade jag aldrig haft tankar på att jag skulle kunna få spela VM, men nu finns det en liten chans.

Publicerad 2017-12-29 kl 11:44
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons