Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Zlatan Ibrahimovic missar EM

Sverige (herr)

Zlatan Ibrahimovic missar EM.
Svenskens knäskada stoppar honom från spel.
- Jag har idag pratat med Zlatan Ibrahimovic som dessvärre meddelat att hans skada stoppar hans medverkande i EM i sommar, säger Janne Andersson.

2:29
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se när Zlatan skadade sig i spelaren ovan.

I Milans match mot Juventus föll Zlatan Ibrahimovic ihop och tog sig för knät. Svensken byttes ut och oro kring 39-åringens EM-medverkan uppstod. Under lördagen bekräftade landslaget Sveriges mardröm.

Zlatan Ibrahimovic missar EM i sommar.

- Jag har idag pratat med Zlatan Ibrahimovic som dessvärre meddelat att hans skada stoppar hans medverkande i EM i sommar. Det känns såklart tråkigt, framförallt för Zlatan men också för oss. Jag hoppas att han så snart som möjligt är tillbaka på planen igen, säger Janne Andersson i en kommentar.

Tidigare under lördagen gick Milan ut med ett uttalande där de bekräftade att Zlatan fått besök på träningsanläggningen av Dr. Volker Musahl, samma läkare som tillsammans med kirurgen Freddie Fu opererade Zlatans högra knä för fyra år sedan - och att han tvingas vila i sex veckor.

ANNONS

Sverige inleder EM med en match mot Spanien 14 juni. Janne Andersson presenterar truppen till EM på tisdag, 18 maj. Truppen får innehålla 26 spelare, vilket är en ökning jämfört med tidigare.

Publicerad 2021-05-15 kl 15:01

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto