Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE
31v

Olsen om Roma och Liverpool: "Spelar du bra i VM ser klubbar dig"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se en intervju med Olsen i spelaren.

GELENDZJIK. Robin Olsen ryktas till Roma och Liverpool.
Målvakten är medveten om att VM blir viktigt.
- Spelar du bra så är det klubbar som ser dig, säger han till Fotbollskanalen.

Robin Olsen är ryktenas man i det svenska landslaget. I vintras sa FC Köpenhamns manager Ståle Solbakken att han vägrade släppa den svenske målvakten och lovade att det kommer att bli en flytt i sommar. Så efter bra insatser i klubb- och landslaget är det nu inte konstigt att Olsen kopplas ihop med flera olika klubbar.

På onsdagen skrev Gazzetta dello Sport att Robin Olsen är aktuell för Roma och att klubben har honom som ett av tre namn på en lista.

Kort efter uppgav The Guardian att Liverpool visar intresse för den svenske målvakten och att klubben kommer att gå för Olsen om man misslyckas med att värva Atletico Madrids Jan Oblak.

Själv ligger Olsen lågt kring ryktena:

- Inga kommentarer. Jag måste vara tråkig och säga så, säger han till Fotbollskanalen.

Kan VM bli viktigt för dig ur den aspekten med att eventuellt hamna i en ny klubb?
- Jag tänker på att hjälpa laget och sedan vad som händer efter VM får jag ta då. Det här är bland de största matcherna hittills i min karriär så det är något som jag vill ta tillvara på. Sedan får framtiden visa.

Ni är några stycken som förmodligen ska byta klubb i sommar - tänker man något på det och vet att om man gör det bra nu så ökar chanserna att hamna i en bättre klubb?
- I mitt fall vill jag alltid vara bra och efter min skada fick jag med mig en bra känsla efter de här två matcherna (Danmark och Peru) och jag hoppas att jag kan ta med mig det in i VM och spela bra där. Sedan är det klart, det är ingen hemlighet, spelar du bra så är det klubbar som ser dig. Det vet alla. Sedan att det händer på den största scenen i hela världen är ännu bättre.

Publicerad 2018-06-14 kl 15:17
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons