Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Olsson nöjd med förbundskaptensbytet: "Jag var aldrig Lars-Rolands typ"

Trots att han ställdes utanför truppen, är Jonas Olsson glad över att Sverige bytt förbundskapten. Nu ser han chansen att äntligen göra landslagsdebut.

- Jag var nog aldrig Lars eller Rolands typ. Det här minskar knappast mina möjligheter, säger han till fotbollskanalen.se.

Mittbacken hör till West Bromwichs nyckelspelare i the Championship – men har trots sina snart fem år som utlandsproffs aldrig gjort en a-landskamp.

- Roland (Andersson) ringde mig ibland för att berätta att de hade ögonen på mig, men det blev ingenting till sist. Jag har all respekt för laguttagningarna som gjordes – uppenbarligen gav de ju resultat. Men med Hamrén kan det bli en bra nystart för mig personligen, säger Olsson.

Att han inte togs ut i Hamréns första manskap var förstås aningen surt. Olsson hade hoppats höra till de utvalda. Samtidigt tror han att det ordnar sig framöver.

- Oavsett om du flyttat till Grekland, Holland eller England blir du automatiskt mer aktuell för förbundskaptenerna. Sedan gäller det bara att bita ihop och kämpa. Klart jag velat vara med från början, men det finns gott om tid att övertyga före nästa tävlingslandskamp med Sverige, säger Jonas Olsson.

Publicerad 2009-11-12 kl 22:15
Annons
Annons
Annons